Skip to product information
1 of 1

Google Ads

Google Ads

Regular price $149.00
Regular price $199.00 $149.00
-
  • Regjistrim i biznesit ne Google my business
  • mirembajtje e sistemit te plote te Google my Business
  • pergatitje kalendar postimesh (dizajn/ video, shkrime marketingu, hashtage etj)
  • fushata promocionale ne Google per trafik ne website
  • ndertim i promocioneve te programuara
  • shfaqje e promocionit e para ne Google, aplikacione lojera, youtube etj
  • postim 3 here ne jave (i organizuar dhe i konfirmuar)
  • Lidhje me rrjetet sociale
  • QR KOD per review nga klientet

 

 

****mesazhe klienteve ne gjitha platformat per te lene review ne Google****

View full details

Contact form