6 KESHILLA BINESI QE NUK I KE DITUR

6 KESHILLA BINESI QE NUK I KE DITUR

1.Mbani kontakt me te afert dhe me te ndjere me kliente

Shënoni detaje për çdo klient, në mënyrë që të mund të ofroni më shumë dhurata te personalizuara me ndjenje të lartë. Për shembull nse jeni një argjendari që së fundi shiti një unazë fejese me porosi. Ju mund të dërgoni një dhuratë të thjeshtë martese bashke me një ofertë zbritje për një blerje të ardhshme pasi çifti të martohet.

2.Ndertoni postime unike

Postoni foto unike të biznesit tuaj dhe punonjësve tuaj në mediat sociale - njerëzit preferojnë fytyrat njerëzore dhe pamjet reale të prapaskenave te punes tuaj.

3.Largoni shperqendrimet qe do ju vijen gjate kohes qe drejtoni biznesin

Përdorni softuer te menaxhimit të projektit për të bashkëpunuar me të tjerët dhe për të krijuar lista të fokusuara të detyrave çdo ditë. Gjithashtu, përmbajuni qëllimit tuaj origjinal të biznesit. Mos u mundoni të jeni gjithçka për të gjithë. Gjerat qe do ju thone cdo dite per biznesin tuaj thjesht do ju shperqendrojne nga qellimi fillestar.

4.Ofroni eksperjenca te paharueshme

Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit rrit vlerën te klientëve tuaj aktual dhe ndihmon në tërheqjen e klientëve të rinj. Në fakt, 86% e konsumatorëve thonë se një përvojë e mirë e klientit mund t'i kthejë ata nga blerës të njëhershëm në klientë besnikë.

5.Studioni konkurrentët tuaj

Strategjia e marketingut dixhital: Vëzhgoni faqet e tyre të internetit dhe llogaritë e mediave sociale.Çfarë postojnë ata në rrjetet sociale? Çfarë lloj përmbajtjesh publikojnë?Audienca e synuar: Kush është audienca e tyre e synuar? Pikat e forta dhe të dobëta: Ku shkëlqejnë ato? Cilat janë mangësitë e tyre? Çfarë mund të bëni më mirë

6.Jini të pasionuar për biznesin tuaj

Mos e harro kurrë arsyen pse u fute në biznes në radhë të parë – ndoshta kishe një ide të re të biznesit të vogël që të mbante zgjuar gjatë natës, ke vënë re një boshllëk në treg ose ke dashur të ndash ekspertizën tënde duke ofruar shërbimet tuaja për bizneset ose individët që kanë nevojë për të.Vendosni pritshmëri realiste të sipërmarrjes përpara se të hyni në biznes dhe vendosni nëse jeni të gatshëm të këmbëngulni.

Back to blog