Skip to product information
1 of 1

Facebook Ads Management

Facebook Ads Management

Regular price $149.00
Regular price $199.00 $149.00
-
  • mirembajtje e sistemit te plote te kampanjave
  • pergatitje te reklamave me produkt (dizajn/ foto , shkrime marketingu, hashtage etj)
  • program per reklamat qe do te lancohen
  • fushata marketingu te programuara (per trafik ne web/ne instagram/ ne facebook)
  • promocione te sukseshme ne Facebook/instagram/Messenger/Whatsapp (post/story)
  • raportim dhe analizim i promocioneve
View full details

Contact form