Kalo te informacioni i produktit
1 e 7

Ndertim Website E-commerce

Ndertim Website E-commerce

Çmimi i rregullt $400.00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $400.00
Ne ofert E shitur
 • Ndertim i faqes kryesore
 • Baner kryesor me foto/video qe do te nderrohen
 • Shkrime marketingu me foto prezantuese per kompanine
 • Listimi i sherbimeve qe ofrohen
 • Foto reale nga puna me klientet
 • Foto reale nga stafi dhe kompania/ambjentet
 • Video ilustruese nga produktet
 • Ndertimi i kategorive kryesore te faqes
 • Ndertimi i cdo kategorie per produktet
 • Ndertimi i cdo produkti vec (me 5-10 foto/variente/opsione/ngjyra)
 • Ndertimi i bazave te marketingut (Email Marketing)
 • Ndertim i listes per subscribe per oferta
 • Ndertimi i bazave te promocioneve (Facebook- Pexel)
 • Ndertim i lidhjes se webit me platformat social (FB, IG, Linkedin, Tiktok..)
 • Regjistrim i Google Map ne website
 • sherbime te tjera qe perfshihen ne ndertim (si pagesat me karte, blerje,regjistrime etj)
Shikoni detajet e plota

Forma e Kontaktit