Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Fushata promocionale Facebook/Facebook Management

Fushata promocionale Facebook/Facebook Management

Çmimi i rregullt $149.00
Çmimi i rregullt $199.00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $149.00
Ne ofert E shitur
  • mirembajtje e sistemit te plote te kampanjave
  • pergatitje te reklamave me produkt (dizajn/ foto , shkrime marketingu, hashtage etj)
  • program per reklamat qe do te lancohen
  • fushata marketingu te programuara (per trafik ne web/ne instagram/ ne facebook)
  • promocione te sukseshme ne Facebook/instagram/Messenger/Whatsapp (post/story)
  • raportim dhe analizim i promocioneve
Shikoni detajet e plota

Forma e Kontaktit