Kalo te informacioni i produktit
1 e 10

Trajnimi Behu Ekspert i Instagramit

Trajnimi Behu Ekspert i Instagramit

Çmimi i rregullt $149.00
Çmimi i rregullt $999.00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $149.00
Ne ofert E shitur

Trajnimi ''Behu Ekspert i Instagramit''


Fitoni njohuri dhe aftësi të vlefshme në marketingun e mediave sociale me kursin tonë specifik per platformen e Instagramit. Mesoni te rrisni angazhimin dhe arritjen e nje audience te targetuar me teknika dhe strategji të provuara.

Bëhuni një ekspert në fushën, gjithnjë në zhvillim, të marketingut të mediave sociale dhe ngrini biznesin tuaj në botën e marketingut dixhital.

Kursi ynë i marketingut të mediave sociale ofron njohuri dhe aftësi thelbësore për të promovuar në mënyrë efektive biznesin tuaj në internet. Mësoni teknika dhe strategji nga ekspertë të industrisë për të rritur shtrirjen dhe angazhimin tuaj në platforma të ndryshme të mediave sociale. Fitoni një avantazh konkurrues me këtë kurs kaq të vlefshëm.

Je në vendin e duhur, në kohën e duhur nëse:

 • Dëshiron të kesh liri dhe të punosh nga komforti i shtëpisë tënde.
 • Mendon se puna që po punon, po te bllokon potencialin dhe kreativitetin tënd!
 • Akoma nuk ke arritur të krijosh pavarësi dhe stabilitet financiar!
 • Ëndërron të ndërtosh një karrierë duke bërë atë që do.
 • Dëshiron të kthehesh nga një përdorues Instagrami në një BIZNES te suksesshem ne Instagram me njohuritë dhe aftësitë e duhura për ta bërë Instagramin 
  të punojë për ty!

Cfare perspektiva do te kesh me kete kurs?


Në epokën e sotme dixhitale, roli i Content Creators dhe Social Media Managers është bërë gjithmonë e më i domosdoshëm për bizneset e të gjitha kategorive dhe përmasave.

Me rritjen e rrjeteve sociale, brandet dhe bizneset janë tani më shumë se kurrë duke kthyer sytë dhe duke investuar në prezencën online dhe marketingun dixhital.

Si rezultat, Content Creation dhe SMM janë kthyer ndër profesionet më të kërkuara, të cilat të lejojnë fleksibilitetin të punosh nga kudo dhe potencialin për të fituar të ardhura të mira!

  Mesoni hap-pas-hapi te gjitha teknikat dhe strategjite me te fundit, nga njohja e rrjeteve sociale qe perdoren me shume nga bizneset, proceset e rritjes se profileve, mjetet qe duhet te perdorni. 
  Mundesi per te kaluar nga Freelancer ne Agjenci!

   

  Parametra te trajnimit 

  • 20 ore video 
  • 12 muaj akses 
  • Akses i personalizuar ne PC / Laptop
  • Certifikate 

  Cfare do te mesoni:

  • Njohje te thelluar te Social Media Marketing
  • Njohuri te plota ne lidhje me strategjite e marketingut, brandimit, social media management, aftesi shitese etj. 
  • Mundesi per te themeluar Agjencine tuaj Te Marketingut Digital.
   Krijimi i paketave te sherbimeve, gjetja e klienteve, negociimi dhe marredhenia me klientet
  • Si te krijoni nje plan per social media management dhe ta aplikoni ate per te sjelle rezultate per klientet. 
  • Njohje me mjetet e profesionisteve dhe si duhet ti perdorni per ta bere kohen me eficiente. 
  • Raportimi per klientet. 
  • Ky trajnim do te perfshije:  Facebook, Instagram, Metabusiness, Canva etj

  Kerkesa

  • Njohuri ne Microsoft Office Packages & Internet Navigation
  • Gjuha Anglisht - Niveli Mesatar 
  • Deshira per te nisur nje Karriere te re dhe fitimprurese

  Per ke vlen ky trajnim:

  • SECILI qe po kerkon te mesoje AFTESI qe kerkohen gjithmone e me teper ne tregun global. 
  • MARKETER-ë t e rinj, qe kerkojne te mesojne se si mund te fitojne permes ketij profesioni te ri, duke ofruar Social Media Marketing per cdo biznes te vogel dhe te mesem ne bote. 
  • Influencers / Bloggers 


   Cfare perfshihet konkretisht?

  • (399€) Full Course Instagram 16 leksione 


  • (100€) Bonus1: 4 Leksione Bonus
  • (100€) Bonus2: Mini Kurs Dizajni - Canva 
  • (100€) Bonus3: 50 Templates - gati per tu perdorur per tju kursyer mundimin 
  • (100€) Bonus4: Social Media Planner - Axhende organizuese, 
  • ( 50€ ) Bonus5: Kalendar Postime per 365dite , 111 ide per Reels/Story etj
  • (150€) Suport për të gjitha problemet që mund të hasësh gjatë rrugëtimit tënd 

              Te gjithe keto qe perfshihen ne trajnim kane cmim baze       

                                      1000 € 

  por perfito tani kete kurs me
  SUPER CMIM

                   149€               

       

  Ti do te kesh një sistem hap-pas-hapi i cili të mëson të gjitha teknikat dhe aftësitë e duhura për të qenë i/e suksesshme në këtë profesion dhe të arrish tek këto biznese me një plan dhe objektiv të qartë dhe te fitosh para nga Instagrami

        Dhe më në fund ti do të kesh:

  • Një punë që të lejon të zhvillosh veten dhe kreativitetin tënd!
  • Mundësinë e krijimit të një karriere kreative duke patur një impakt në komunitetin online!
  • Klientë që të paguajnë mirë dhe të vlerësojnë për punën tënde!
             Regjistrohu tani per te perfituar kete cmim !

  -Do te keni akses gjithmone ne grupin ne Whatsapp, Grupin ne Telegram dhe Grupin ne Facebook per cdo pyetje gjate procesit te trajnimit, kryerjes se detyrave ose per cfaredo tjeter, gjithashtu do te mundeni te konsultoheni me njeri tjetrin per cdo arritje.

  Ne perfundim te kursit
  -Mundesi menjehere praktike falas me kliente real ne qendren tone
  -Mundesi punesimi menjehere pas praktikes
  Shikoni detajet e plota

  Forma e Kontaktit