Kalo te informacioni i produktit
1 e 7

Mirembajtja website E-commerce

Mirembajtja website E-commerce

Çmimi i rregullt $200.00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $200.00
Ne ofert E shitur
  • mirembajtje e sistemit te plote te Website
  • mirembajtje e funksionalitetit te e-commerce
  • update-im i produkteve (dizajn/ foto , shkrime marketingu, etj)
  • raportim i promocioneve (nga Facebook / nga Google Ads)
  • publikim i produkteve te reja
  • kontroll dhe sistemim i sasise gjendje
  • kontroll dhe sistemim i te dhenave te regjistruara nga klientet
  • sherbimet qe perfshihen ne mirembajtje
Shikoni detajet e plota

Forma e Kontaktit