Rreth FLORINA MARKETING

Florina Marketing është një agjenci marketingu dixhital me qendër në Tiranë, Shqipëri.

Qëllimi ynë është t'i ndihmojmë bizneset të rriten në internet dhe të optimizojnë mënyrën se si e menaxhojnë kohën e tyre. Me përvojën dhe ekspertizën tonë të industrisë, ne zhvillojmë dhe zbatojmë strategji efektive të marketingut dixhital që nxisin rezultate. Ne përshtatim qasjen tonë për çdo projekt, duke punuar ngushtë me klientët për të kuptuar nevojat dhe sfidat e tyre specifike. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme dhe për të nxitur partneritete afatgjata me klientët tanë.