MBROJTJA E BLERESIT

PRIVATIA E TË DHËNAVE PERSONALE

Kur transaksionet kanë nevojë vetëm për një hyrje dhe fjalëkalim, ju nuk ekspozoni detajet e bankës ose numrat e kartës. Është një shtresë e shtuar mbrojtjeje për informacionin tuaj financiar.

MONITORIMI 24/7

Ne monitorojmë transaksionet 24/7. Pra, jini të qetë - edhe kur ju ulni vigjilencën tuaj, ne nuk do ta bëjmë.

TEKNOLOGJIA E SIGURT

Kriptimi ynë i ruan shumë transaksionet tuaja në internet nga fillimi në fund.

PARANDALIMI I MASHTRIMIT

Na kontaktoni nëse diçka ju duket e dyshimtë, në mënyrë që të mund t'ju ndihmojmë të mbroni veten nga akuzat mashtruese ndaj llogarisë tuaj. Ne kurrë nuk do të kërkojmë informacione të ndjeshme në një email.

ZGJIDHJEN E KONTESTEVE

Nëse ka një problem me një transaksion, ne do t'i mbajmë fondet derisa të zgjidhet çështja. Ne hetojmë dhe qëndrojmë të përfshirë në çdo hap të rrugës.

MBROJTJA GLOBALE E BLERËSVE

Bleni ose shisni në të gjithë globin. Ne përpunojmë dhe konvertojmë 25 monedha nga 202 vende për të bërë dërgimin, shpenzimet dhe shitjen e thjeshtë dhe të sigurt.