Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Link Kode QR

Link Kode QR

Çmimi i rregullt $50.00
Çmimi i rregullt $70.00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $50.00
Ne ofert E shitur

🔗 Revolucionarizoni lidhjen tuaj dixhitale me lidhjet e kodit QR! 🚀

Prezantimi i shërbimit tonë inovativ QR Code Links në Florina Marketing Agency. Lidhni pa probleme hendekun midis botës fizike dhe dixhitale, duke transformuar mënyrën se si audienca juaj angazhohet me markën tuaj.
Thuaj lamtumirë URL-ve tradicionale dhe përshëndetje për të ardhmen e lidhjeve të menjëhershme!

✹ Pse tĂ« zgjidhni shĂ«rbimin tonĂ« tĂ« lidhjeve tĂ« kodit QR?

🌐 AksesueshmĂ«ria e menjĂ«hershme: BĂ«jeni qasjen nĂ« pĂ«rmbajtjen tuaj tĂ« lehtĂ«. Me lidhjet e kodit QR, audienca juaj mund tĂ« lidhet pa mundim me faqen tuaj tĂ« internetit, profilet e mediave sociale ose faqet promovuese thjesht duke skanuar kodin me pajisjet e tyre celulare.

đŸ“± PĂ«rvoja miqĂ«sore me celularin: NĂ« njĂ« botĂ« tĂ« parĂ« tĂ« celularit, komoditeti Ă«shtĂ« thelbĂ«sor. Lidhjet tona tĂ« kodit QR sigurojnĂ« njĂ« pĂ«rvojĂ« tĂ« qetĂ« dhe miqĂ«sore pĂ«r pĂ«rdoruesit, duke iu pĂ«rshtatur stilit tĂ« jetĂ«s nĂ« lĂ«vizje tĂ« audiencĂ«s tuaj.

📊 Angazhimi i gjurmueshĂ«m: Fitoni njohuri mbi ndĂ«rveprimet e pĂ«rdoruesve. Lidhjet tona tĂ« kodit QR vijnĂ« tĂ« pajisura me analitikĂ«, duke ju lejuar tĂ« monitoroni angazhimin, tĂ« gjurmoni skanimet dhe tĂ« pĂ«rsosni strategjinĂ« tuaj tĂ« marketingut pĂ«r rezultate optimale.

🔄 Aplikime tĂ« gjithanshme: PavarĂ«sisht nĂ«se lidhet me dyqanin tuaj online, kanalet e mediave sociale ose promovime ekskluzive, lidhjet tona tĂ« kodit QR ofrojnĂ« zgjidhje tĂ« gjithanshme pĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat unike tĂ« markĂ«s suaj.

💡 ÇfarĂ« pĂ«rfshin shĂ«rbimi ynĂ«:

🔗 Dizajni i personalizuar i kodit QR: BĂ«huni nĂ« sy me kodet QR tĂ«rheqĂ«se vizualisht qĂ« pasqyrojnĂ« identitetin e markĂ«s suaj.

📈 Paneli i analitikĂ«s: Qasuni nĂ« tĂ« dhĂ«na nĂ« kohĂ« reale pĂ«r matjet e skanimit, duke ju ndihmuar tĂ« kuptoni sjelljen e pĂ«rdoruesit dhe tĂ« pĂ«rshtatni pĂ«rpjekjet tuaja tĂ« marketingut nĂ« pĂ«rputhje me rrethanat.

🔄 Menaxhimi i lidhjeve: PĂ«rditĂ«soni dhe modifikoni me lehtĂ«si destinacionet e lidhjeve tuaja tĂ« kodit QR ndĂ«rsa evoluojnĂ« fushatat tuaja tĂ« marketingut.

đŸ“± Optimizimi i celularit: Duke siguruar njĂ« pĂ«rvojĂ« tĂ« qetĂ« nĂ« pajisje tĂ« ndryshme celulare, lidhjet tona tĂ« kodit QR i japin pĂ«rparĂ«si aksesit dhe kĂ«naqĂ«sisĂ« sĂ« pĂ«rdoruesit.

Gati për të thjeshtuar lidhjet dhe për të ngritur aksesin e markës suaj? Përqafoni të ardhmen me shërbimin tonë të lidhjeve të kodit QR. Revolucionizoni ndërveprimet tuaja dixhitale, nxitni angazhimin dhe shikoni lidhjen e markës suaj të rritet!

🔗 Transformoni aksesueshmĂ«rinĂ« e markĂ«s suaj - Filloni sot!

Shikoni detajet e plota

Forma e Kontaktit